Svatomartinské menu 2019

Listek

8.-10. listopadu 2019 Svatomartinské menu

Předkrm

Kachní paštika s husími játry a pečenými brusinkami
v červeném víně s medem a jablečným želé


120,- Kč

Polévka

Tradiční drůbeží kaldoun s pečenou kořenovou zeleninou


65,- Kč

Hlavní chod

Pečená Svatomartinská husa, dušené červené a bílé zelí,
variace bramborových, houskových a karlovarských knedlíků


290,- Kč

Dezert

Šlehaný tvaroh z tehovské farmy
s restovanými jablky se skořicí a javorovým sirupem


65,- Kč

Cena degustačního menu (všechny 4 chody) 510,- Kč

S provozem tohoto webu nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našeho webu s jejich používáním souhlasíte.
Rozumím Další informace

^